mandag 5. mars 2012

Prosjekt: BAD

Vi har hatt litt progresjon i Spania-prosjektet selv om det ikke har gått helt etter tidsplanen. Ting er ikke helt på plass enda, men hadde lyst til å vise litt hva vi har syslet med.

 Blant ting som mangler er dusjveggen på bad 1, og speilet på bad 2. Så regn med at det blir et nytt innlegg når alt er på plass.

Begge badene i feriehuset er små, ca 4 m2, så da gjelder det å gjøre det beste ut av hver krik og krok. 

BAD 1

På bad 1 tok vi ut vaskemaskinen og flyttet vasken nærmere veggen med vinduet. Vi byttet ut toalettet med et vegghengt ett som letter rengjøringen. Sisternen ble bygget inn og veggen har vi ført fra den ene veggen til den andre slik at det blir en liten hylle til datters parfymer o.l.

Vasken fant jeg først hos ZARA Home i en utstilling og falt pladask, lykken var derfor stor da jeg fant den igjen hos Spanias svar på Byggmakker!

 Dusj kabinettet som fantes var kun 60x60(passer kanskje fint til små spanjoler, men neppe til nordiske mannfolk, inkl far i huset)
Derfor valgte vi en dusj med buede glassdører med hev/senk funksjon(dørerene er nå montert, jippi)
Siden vi flyttet vasken nærmere vinduet ble det plass til en OK stor dusj. Og uten kar på gulvet oppretteholder vi mest mulig gulvplass på badet. Dusjen er markert med mindre fliser og alle fliser er i helblankt hvitt for å reflektere mest mulig lys som kommer fra det lille, nordvendte vinduet (som skal få hvite lister)
Ellers kan nevnes at taket er senket og fått integrerte spotter.

(se "før" bilder nederst på siden)


 BAD 2
Bideet som fantes fra før er blitt fjernet og vasken har vi flyttet litt til høyre for å gi badet mer gulvplass. Seksjonen er fra Ikea og passer fint til de hvite, blanke flisene. Her mangler speil og lampe over speil (er nå på plass) og vinduet skal få lov til å bli hvitt det også. Bare vent!
I motsetning til bad 1 som har grå gulv fliser har vi her i 2 etage valgt sandfarget gulv.

Badekaret som fantes er erstattet med en romslig dusj med rullesten på gulvet. Å som jeg gleder meg til å ta den i bruk. Ved siden av dusjen skal der en gang komme vaskemaskin, kan være greit å ha synes jeg.

Toalettet har vi snudd og hengt opp på veggen, også dette for å spare gulvplass og for å få mer romfølelse.
Og bare for å nevne det så er det senkemekanisme på lokket, det var en bonus. Hadde ingen anelse om det før det var montert :-)


Så slik ser det nå ut på badene i "casa espana"
Bad 1 FØR


Bad 2 FØRIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar